Home Tag "vlera e cmimit te internetit"

Sa rëndësi ka çmimi i internetit, me të cilin u vlerësua Stresi?

0
Stresi është një artist që pikpamjet e tij, i ka bërë art dhe nuk druhet që këtë art ta shfaqë kudo. Kujtojmë një varg të tij nga kënga “Lambo” ku thuhet “…sot të gjithë e mburrin vetëm veten, un’ s’jam nga ata që e mburrin vetëm veten”. Këto vargje flasin shumë për filozofinë që përbën thelbin […]