Home Tag "whatsApp"

WhatsApp e bën më të lehtë ndarjen e fotografive

0
WhatsApp, në përditësimin e tij të fundit për përdoruesit e iOS, ka prezantuar një shkurtore të përshtatshme për të hapur me shpejtësi bibliotekën e fotografive. Përdoruesit e iPhone të aplikacionit të mesazheve tani do të jenë në gjendje të ndajnë fotot më shpejt pasi nuk do të duhet të kalojnë hapa shtesë për hapjen e […]

Shërbimet WhatsApp janë rikthyer pas ndërprerjes globale

0
Shërbimet e WhatsApp janë rikthyer disa orë pasi u ulën për mijëra përdorues në mbarë botën të mërkurën, konfirmoi platforma në pronësi të Meta në një deklaratë. Në një postim në X, WhatsApp tha: “Dhe ne jemi kthyer.” Më herët kur aplikacioni i mesazheve pati ndërprerje, ai tha në X, “Ne e dimë se disa […]

WhatsApp vjen me risi në redaktimin e imazheve

0
WhatsApp ka prezantuar opsionet “Sfondi”, “Rivendos” dhe “Zgjero”. WhatsApp në pronësi të Meta përditësohet vazhdimisht për të siguruar që përdoruesit të kenë përvojën më të mirë të mundshme pasi miliona njerëz mbështeten në platformën për komunikimin e tyre të përditshëm. Përditësimet e lidhura me AI – duke përfshirë ngjitësit dhe chatbot – janë shpërndarë në […]

WhatsApp shton një veçori të re për të bërë më të lehta pagesat online

0
WhatsApp ka prezantuar një veçori të re për të lehtësuar pagesat në internet duke shtuar skanerin e kodit QR të ndërfaqes së unifikuar të pagesave UPI në listat e bisedave për përdoruesit e tij që do të instalojnë versionin e përditësuar 2.24.7.3. Përpara këtij përditësimi, supozimet fillestare janë bërë në lidhje me zhvillimin e kësaj […]