Home Tag "xhudistja me e mire"

Majlinda Kelmendi shpallet ‘Xhudistja më e mirë’

0
Majlinda Kelmendi na ka bërë edhe njëherë krenarë. Ajo është shpallur “Xhudistja më e mirë”. Çmimi i është dhënë nga “Intenational Judo Federation”. Momentet kanë qenë emocionuese jo vetëm për Majlindën, por për të gjithë të pranishmit dhe sidomos për shqiptarët kudo që janë. Çmime e vlerësime të tilla në nivel ndërkombëtar janë një prezantim […]