Home Aktualitet Majlinda Kelmendi shpallet ‘Xhudistja më e mirë’
Majlinda Kelmendi shpallet ‘Xhudistja më e mirë’
0

Majlinda Kelmendi shpallet ‘Xhudistja më e mirë’

0
0

Majlinda Kelmendi na ka bërë edhe njëherë krenarë. Ajo është shpallur “Xhudistja më e mirë”. Çmimi i është dhënë nga “Intenational Judo Federation”.
Momentet kanë qenë emocionuese jo vetëm për Majlindën, por për të gjithë të pranishmit dhe sidomos për shqiptarët kudo që janë.
Çmime e vlerësime të tilla në nivel ndërkombëtar janë një prezantim mjaft i mirë për Shqipërinë dhe Kosovën në botë.
Edhe njëherë, jemi krenarë!

2017-08-28 13_17_08-Majlinda Kelmendi - Posts

Link: https://www.facebook.com/JudoMajlindaKelmendi/posts/499112597088472 

2017-08-28 13_19_03-Majlinda Kelmendi - Posts

Link: https://www.facebook.com/JudoMajlindaKelmendi/photos/a.111386769194392.1073741827.105800916419644/499270107072721/?type=3&theater

Burimi i fotos: https://www.facebook.com/JudoMajlindaKelmendi/photos/a.105922543074148.1073741825.105800916419644/266442960355438/?type=3&theater