Home Tag "youtube"

YouTube fshin miliona video për shkelje të rregullores

0
YouTube ka publikuar së fundmi një raport të detajuar të videove që Community Guidelines ka bllokuar në tre muajt e fundit të vitit që lamë pas. Në këtë raport thuhet se YouTube mbështetet në skuadra në mbarë botën të cilët rishikojnë videot e senjaluara dhe heqin materialet që shkelin dhe dhunojnë kushtet e përdorimit të […]

Kënga që do ndezi atmosferat e dasmave është publikuar

0
Eduart Dema është këngëtari që i këndon muzikës nga krahina e jugut. Ai ka publikuar këngën më të re të titulluar “Qef o qef” e cila është një këngë ritmike verore. Dasmat që do bëhen këtë verë tashmë e kanë këngën që do ndezi atmosferën deri në maksimum. “Qef o qef o qerrata, qef o […]

YouTube, gabim teknik në numerimin e “likes”

0
Nga burime komunikimi me platformën YouTube, kompania Acromax Media ka mundur të sigurojë informacione në lidhje me numërimin e “likes”, pëlqimeve në materiale të ndryshme. Altualisht ka nje problem me përditësimin e saktë të Likes dhe Dislikes të videove në Platformën e YouTube. Ky ‘Bug’ po shkakton luhatje dhe zbritje në Likes dhe Dislikes, duke […]