Home Tag "zeri"

Zëri imiton Gjikon kur kërcen rap, do të qeshni me lot

0
Elita Rudi dhe reperi Gjiko u bënë prindër të një djali gati një vit e gjysmë më parë. Tashmë vogëlushi Zëri është rritur dhe ka filluar të ecë, të thotë fjalët e para dhe mbi të gjitha te imitojë në mënyrë perfekte. Elita ka postuar një video ku Gjiko dhe Zëri janë në makinë duke […]