Home Business / Technology Iu ka mbërthyer teknologjia, ja disa truke si ta shmangni
Iu ka mbërthyer teknologjia, ja disa truke si ta shmangni

Iu ka mbërthyer teknologjia, ja disa truke si ta shmangni

0
0

Teknologjia sa vjen dhe po na rrëmben një pjesë të konsiderueshme nga jeta jonë. Sado që mundohemi shpeh nuk ia dalim ti qëndrojmë larg.

Këto truke të thjeshta me siguri do t’iu bëjnë ta evitoni sadopak përdorimin e saj.

Zgjidhni të keni aktivitet jashtë shtëpisë.

Kur të jeni në shtëpi, bëjeni një rregull që nuk mund të jeni në internet nëse dielli shkëlqen.Ky rregull duhet të zbatohet për të gjithë në familjen tuaj.Rregulloni dizajnin e dhomës suaj

Dizenjoni dhomën tuaj familjare në mënyrë që televizori të mos jetë në fokus të dhomës.

Kufizoni përdorimin e mediave sociale.

Rrjetet sociale kanë transformuar përdorimin e kompjuterit dhe celularëve për kanadezët e të gjitha moshave. Pavarësisht nëse është Facebook, Twitter, Instagram apo Snapchat, vendosni kufizime në sasinë e kohës që kaloni në mediat shoqërore.Lexoni libra

Zgjidhni materialin e duhur për të lexuar dhe së shpejti do të zbuloni se keni krijuar një lojë të re!Krijoni projekte për veten tuaj

Përpiloni një listë të projekteve një orë në mbrëmje. Renditni gjithçka që mund të mendoni dhe organizohuni për ti vënë në jetë ato.

Linku: https://www.readersdigest.ca/health/healthy-living/5-ways-avoid-technology-addiction/

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/mM7V59F5syw