Home Lifestyle Shenjat që zbulojnë se marrëdhënia me partnerin ëdhtë drejt stabilitetit
Shenjat që zbulojnë se marrëdhënia me partnerin ëdhtë drejt stabilitetit
0

Shenjat që zbulojnë se marrëdhënia me partnerin ëdhtë drejt stabilitetit

0
0

A mendoni se partneri juaj është absolutisht i qetë përreth jush? Shikoni këto 4 shenja treguese për të ditur nëse ai ndihet i sigurtë në marrëdhënie.

Ai mund të thotë gjithçka për ju.

Ai ka arritur një pikë në marrëdhënie kur mund të thotë dhe diskutojë gjithëçka me ju pa ndrojtje. Ai ndan dobësitë  dhe pasiguritë e tij duke iu vënë në pah çdo mosmarrveshje që keni.

Heshtja nuk krijon panik mes jush.

Nëse heshtjen nuk e shikoni si pengesë për lidhjen kjo tregon se ai është rehat rreth jush edhe në heshtje të plotë.

Ai nuk është gjithmonë i veshur dhe i kuruar.

Në fillim të marrëdhënies ai mundohet të kurohet me detaje. Tani është mjaft i qetë për të qenë vetvetja përreth jush dhe pa qenë i kuruar deri në pikë të fundit.

Ju dërgon mesazhe pa ndonjë arsye të veçantë.

Ai nuk ka më nevojë për një arsye për të të dërguar mesazhe. Ka arritur një pikë ku mund të të dërgojë mesazhe vetëm sepse dëshiron të flasë me ty dhe i mungon prania jote.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/love-relationships/4-signs-he-getting-comfortable-relationship-737237

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/