Home Tag "2598 paund"

Çmimi marramendës i veshjes së Butrintit, jo vetëm femrat shpenzojnë

0
Këngëtari Butrint Imeri është dalluar gjithmonë për fizikun dhe stilin e tij të veçantë. Ai është një prej këngëtarëve më të preferuar sidomos prej femrave dhe ka qenë vazhdimisht në qendër të vëmendjes sidomos sa i takon jetës së tij private. Këngëtarin e shohim vazhdimisht në formë perfekte dhe sidomos gjithmonë të kombinuar me veshje […]