Home Aktualitet Raporti shokues i OKB- së
Raporti shokues i OKB- së
0

Raporti shokues i OKB- së

401
0

Një raport i mbajtur sekret nga OKB- ja zbulon, ose pretendon se shqiptarët e Kosovës, kanë qënë shumë të ekspozuar ndaj sëmundjeve, sidomos ndaj kancerit, nga uranium i varfëruar. Megjithatë, nëse ky raport është propagandues nga shërbime kundër luftës së NATO- S, apo jo, kjo gjë nuk dihet. Edhe pse numri i njerëzve që vuajnë nga kanceri është i lartë, mungojnë studime dhe shifra të mëparshme. Ndaj ka dyshime në këtë pikë.

Burimi i lajmit: http://www.shqiptari.eu/tmerrues-okb-ja-kishte-fshehur-raportin-kanceri-dhe-leukomia-ne-kosove-nga-uraniumi-i-varferuar/

Burimi i fotos: © WerbeFabrik https://www.pexels.com/photo/black-and-white-blood-pressure-blood-pressure-monitor-close-up-208556/