Home Travel Ishujt me ujin e kristaltë
Ishujt me ujin e kristaltë
0

Ishujt me ujin e kristaltë

0
0

Mësoni më shumë rreth këtyre ishujve dhe shikoni bukuritë e veçanta dhe plazhet më të bukura në botë.

Njihuni me to:

1) Perhentian Islands, Malaysia

2) Maldives

3) Virgin Gorda, British Virgin Islands

4) Wineglass Bay, Australia

5) Moorea, French Polynesia

6) Kefalonia Myrtos, Greece

Burimi i lajmit: http://www.architecturaldigest.com/gallery/beaches-with-clear-water?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_1131471&mbid=synd_zergnet

Burimi i fotos kryesore: © Isabelle Bruce  https://www.pexels.com/photo/boat-in-the-middle-of-atoll-photo-191744/