Home ShowBiz Stresi rrëfen ‘Fake Love’
Stresi rrëfen ‘Fake Love’
0

Stresi rrëfen ‘Fake Love’

0
0

Sot, në ditëlindjen e tij Stresi ka publikuar projektin muzikor më të ri të titulluar “Fake Love”. Pritej prej kohësh, por ai gjeti një datë të shënuar për të dhe fansat.
I punuar në detaje, ky është i pari klip që do të pasojë edhe shumë të tjerë.
Festë të madhe do të ketë sot për fansat e tij, sepse Stresi ia solli dhuratën më të mirë në këtë 30-vjetor.

I sapopublikuar:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=-CEx8mCrRaQ