Home Travel 5 vendet ku edhe amerikanëve iu duhet vizë
5 vendet ku edhe amerikanëve iu duhet vizë
0

5 vendet ku edhe amerikanëve iu duhet vizë

0
0

Ndoshta nuk e keni ditur dhe as nuk e keni pritur se për të vizituar këto vende ju duhet vizë. Deri pak kohë më parë shqiptarëve iu duhej vizë edhe për të lëvizur në Evropë, diçka që fatmirësisht ndryshoi.
Ama ka ende vende ku hyrja nuk është e lirë. Më shumë sesa Pasaportën duhet të keni me vete edhe një vizë dhe ky rregull nuk është vetëm për shqiptarët, por edhe për amerikanët.

Australi

2017-06-17 15_42_29-Windsor_Hotel_at_Dusk,_Melbourne_Australia.jpg ‎- Photos

Burimi i fotos: © By Rexness – http://www.flickr.com/photos/rexness/4560455393/in/photostream/, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23892135

Brazil

2017-06-17 15_46_15-Caracol_Falls.jpg ‎- Photos

Burimi i fotos: © By Tiago Fioreze – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5821524

Kuba

2017-06-17 15_47_34-Malecón_de_la_Habana,_Cuba_by_Yenisleidy_Llorente.jpg ‎- Photos

Burimi i fotos: © By Yoeztudioz – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=47663596

Vietnam

2017-06-17 15_49_59-CHUA_TIEN_CHAU.jpg ‎- Photos

Burimi i fotos: © By Milei.vencel – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23201536

India

2017-06-17 15_51_48-Temple_de_Mînâkshî01.jpg ‎- Photos

Burimi i fotos: © By Bernard Gagnon – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3635292

Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com/2017/05/18/5-surprising-countries-where-you-need-a-visa/

Burimi i fotos në krye: https://pixabay.com/en/passport-united-states-documentation-315266/