Home ShowBiz Stresi do të sjellë pjesën e dytë të ‘Më fal’
Stresi do të sjellë pjesën e dytë të ‘Më fal’
0

Stresi do të sjellë pjesën e dytë të ‘Më fal’

0
0

“Më fal” e kënduar nga Stresi dhe Arbëresha është një ndër hitet e dashurisë. Po Stresi ka vendosur të mos e lërë me kaq. Ai do të sjellë “Më fal 2” dhe lajmin e ka dhënë vetë.
Stresi ka premtuar se do të vijë këtë muaj dhe në këtë rast padurimi shtohet.
Tërësisht baladë, apo edhe pak ritmike si për verë, atë e di vetëm Stresi.
Le të presim edhe pak…

stresi