Home ShowBiz Geti, Marina dhe vajza e Trump, në të njëjtin vend
Geti, Marina dhe vajza e Trump, në të njëjtin vend
0

Geti, Marina dhe vajza e Trump, në të njëjtin vend

0
0

Është një rastësi e bukur që çifti i pushimeve, Geti dhe Marina, po i bëjnë pushimet në po të njëjtin vend me vajzën e Presidentit Trump, Tiffany dhe ish-gruan e tij Marla Maples. Ëmë e bijë së bashkë me disa familjarë, i janë drejuar Caprit. Kanë postuar edhe foto nga të cilat kuptohet se po kalojnë mjaft mirë.
Ashtu si edhe Getoari me Marinën, të cilët pas pushimeve e pushimeve po pushojnë sërish. Këtë herë do jenë shkëmbyer nëpër rrugët e Caprit edhe me vajzën e Presidentit.

A post shared by GETOAR SELIMI (@ghettogeasy) on

Link: https://www.instagram.com/p/BWpIDCPB0g4/?taken-by=ghettogeasy

The light of #Capri is shining bright especially with these special friends 🌟

A post shared by Marla Maples (@itsmarlamaples) on

Link: https://www.instagram.com/p/BWnHE33AAse/?taken-by=itsmarlamaples&hl=en

Me and my girl 💕

A post shared by Marla Maples (@itsmarlamaples) on

Link: https://www.instagram.com/p/BWjKRVCgU0N/?taken-by=itsmarlamaples&hl=en

Link: https://www.instagram.com/p/BWgcgtQAF39/?taken-by=itsmarlamaples&hl=en