Home Travel Përse të mos i bëjmë pushimet në Shqipëri?
Përse të mos i bëjmë pushimet në Shqipëri?
0

Përse të mos i bëjmë pushimet në Shqipëri?

0
0

“Nuk bëhen pushimet në Shqipëri”, thonë disa njerëz lart e poshtë. Me disa avantazhe e disavantazhe, në fund fare ia vlen. Diskutohet infrastruktura shpeshherë, ose çmimet, po pushimet brenda vendit realisht do t`ju kursenin kohë. Për më tepër janë të pamohueshme bukuritë që natyra i ka falur bregdetit shqiptar. Bëjini pushimet aty ku deti, qielli dhe mali bëhen bashkë. Më poshtë janë vetëm disa nga fotot e vendeve mahnitëse. Ka shumë më shumë, por këto janë më të populluarat dhe ndoshta të preferuarat.

Durrës

2017-07-18 16_32_40-Durres - Beach - 2016 - File_Durres - Beach - 2016.jpg - Wikimedia Commons

Burimi i fotos së Durrësit: © By TRYHARDFLY – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59559569

Vlorë

2017-07-18 16_34_08-Vlora_Panorama.jpg (7426×2695)
Burimi i fotos së Vlorës: © By Tomasz Lewicki – @Flickr: https://www.flickr.com/photos/stalkerpl/ – https://flic.kr/p/JBn2oX, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50378740

Sarandë

2017-07-18 16_36_15-Llamani beach Saranda Albania 2013-09-12 13-11 - File_Llamani beach Saranda Alba
Burimi i fotos së Sarandës: © By User:Ervisshishmani – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=28235933

Kavajë

2017-07-18 16_41_16-Golem Beach - File_Golem Beach.jpg - Wikimedia Commons
Burimi i fotos së Kavajës: © By Kj1595 – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33821807

Spille

2017-07-18 16_38_05-Spille Beach 4 - File_Spille Beach 4.jpg - Wikimedia Commons

Burimi i fotos së Spilles: © By Arianit – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42292508

Dhërmi

2017-07-18 16_42_25-Drymades and Palasë beaches - File_Drymades and Palasë beaches.JPG - Wikimedia C
Burimi i fotos Dhërmi: © By Albinfo – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51216606

Burimi i fotos: Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1142936