Home Travel Çmimet e kripura të hoteleve në Santorini, Capri, Kanë
Çmimet e kripura të hoteleve në Santorini, Capri, Kanë
0

Çmimet e kripura të hoteleve në Santorini, Capri, Kanë

0
0

Këto ishin disa nga destinacionet që zgjodhën personazhet e ndryshëm publikë për të kaluar pushimet.
Sa shpenzuan VIP-at vetëm për hotelin? Po e nisim nga Greqia dhe një prej ishujve të saj, Santorini.
Me një vështim të shpejtë në Booking.com çmimet sigurisht që variojnë ashtu si kudo. Por janë më shumë të kripura se të ëmbla.
Nëse do të rezervonim një dhomë vetëm për një natë, atëherë do paguanim nga 160 EUR për hotele shumë larg qendrës, deri në 1800 EUR me ulje për ata më të mirët. Që për një natë nuk janë pak dhe kjo duhet thënë.

160 1800

Burimi i fotove: http://tiny.cc/pqiumy

Capri u bë këtë vit një nga destinacionet e preferuara të shumë VIP-ave. Lori Hoxha, Endrit Mërtiri, Elena Lika shkuan atje. Po sa kushton një natë qëndrimi në hotel?
Çmimet atje arrijnë deri në 1500 EUR nata, por sigurisht ka edhe më të lirë, ka edhe 300, apo 500 EUR. Që krahasuar me 1500-ën duken disi më pak.

300 500 1500

Burimi i fotove: http://tiny.cc/csiumy

Edhe Kana ishte destinacion i lakmuar. VIP-at nisën të shkonin atje që në periudhën e festivalit të Kanës. Po sa kushton një dhomë hoteli, një nga ato dhomat e mira? Pjesa më e madhe e tyre variojnë nga 800-900 EUR. Kaq vetëm për një natë hoteli, po gjithë shpenzimet e tjera? Çmime vërtetë të kripura.

800 900

Burimi i fotove: http://tiny.cc/uviumy

Lori në Capri:

https://www.instagram.com/p/BXL7VRwA_xF/?taken-by=lorihoxha

Link: https://www.instagram.com/p/BXL7VRwA_xF/?taken-by=lorihoxha

Endriti dhe Elena në Capri:

https://www.instagram.com/p/BXSvkzil2_g/?taken-by=endritmertiri

Link: https://www.instagram.com/p/BXSvkzil2_g/?taken-by=endritmertiri

Aurela në Kanë:

https://www.instagram.com/p/BUcBWyOBSmT/?taken-by=hoxha_aurela

Link: https://www.instagram.com/p/BUcBWyOBSmT/?taken-by=hoxha_aurela

Burimi i fotos: © By Norbert Nagel – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=22621906