Home Lifestyle Ka një arsye kur duhet ta lini menjëherë punën
Ka një arsye kur duhet ta lini menjëherë punën
0

Ka një arsye kur duhet ta lini menjëherë punën

0
0

Për të gjithë ata që kanë dilema, një grua e cila ka punuar në një zyrë të burimeve njerëzore, për më shumë se 10 vjet, ka treguar arsyen kryesore se kur duhet ta lini punën menjëherë.
Nëse po bëni një punë të keqe duhet ta lini menjëherë atë. Nuk ka vend për t`u menduar. Jeni shumë i mërzitur me situatën në përgjithësi dhe i frustruar, nuk po punoni mirë, atëherë largohuni.
“Sigurisht që asnjëherë nuk duhet të hiqni dorë nga një pozicion i mirë që ju është ofruar, për të cilin keni kapacitetin e plotë për ta përballuar dhe po bëni punë të shkëlqyer”, ka thënë ish-punonjësja e burimeve njerëzore.
Në fund të fundit rezultati është i rëndësishëm dhe nëse nuk po e bëni siç duhet, madje keq, më mirë të largoheni me imazhin e mirë. Mos prisni të rëndohet situata!

Burimi i lajmit: http://www.businessinsider.com/toni-thompson-muse-shares-time-leave-job-quit-2017-8

Burimi i fotos: © Burst https://www.pexels.com/photo/adult-books-business-coffee-374016/