Home Travel Një ndalesë në veriun e Gjermanisë – Specifikisht në Eckernförde
Një ndalesë në veriun e Gjermanisë – Specifikisht në Eckernförde
0

Një ndalesë në veriun e Gjermanisë – Specifikisht në Eckernförde

0
0

Veriu i Gjermanisë është zgjedhja e shumë njerëzve për të kaluar pushimet. E zgjedhin ata që jetojnë në Gjermani, por edhe turistë nga vende të ndryshme. Mundësitë që ofrohen janë nga eksplorimi i natyrës, artit, aktiviteteve, ose edhe thjesht për t`u relaksuar. Vendpushimet në detet e Veriut dhe të Baltikut si dhe përgjatë luginës Rain të zhvilluara veçanërisht gjatë shekullit të 19-të dhe në fillim të 20-të, janë një zgjedhje e mirë. Aty turistët përjetojnë dhe njohin një pjesë të historisë evropiane. Në disa zona gjendet një ndërthurrje e mirë e modernes dhe klasikes.
Lusatian Lake District, Bremen apo Eckernförde janë disa nga destinacionet.
Eckernförde shtrihet në bregun e Detit Baltik. Ka një popullsi prej rreth 23 mijë banorësh. Megjithatë aty nuk mungojnë as turistët. Është një ndër destinacionet e preferuar për ata që dëshirojnë të vizitojnë veriun e Gjermanisë.

10

8

7

6

3 (3)

Burimi i fotove dhe videos: © Anxhela Faber