Home Travel Stjuardesat ju urrejnë kur bëni këto veprime
Stjuardesat ju urrejnë kur bëni këto veprime
0

Stjuardesat ju urrejnë kur bëni këto veprime

0
0

Për të marrë përgjigjet janë pyetur 60 stjuardesa. Lexojini dhe mos i bëni këto gabime që të mos ju kenë inat në udhëtimin e ardhshëm.

Kur nuk i thonë “përshëndetje” stafit teksa hyjnë në avion.
Kur i japin stjuardesës koshin me mbeturina ndërkohë që ato janë duke shërbyer ushqimin.
Kur i vendosin këmbët në sediljen e pasagjerit tjetër.
Kur pyesin se çfarë ofrohet për të pirë ose për të ngrënë, a thua se aty ka menu.
Kur injorojnë lajmërimet rreth kushteve të sigurisë.
Kur nuk e specifikojnë se si e duan kafen.
Kur nuk kujdesen për njerëzit me të cilët janë me vete.
Kur vendosin kufjet ndërkohë që stjuardesa shpjegon.
Kur i bien butonit të nevojës pa qenë nevoja.
Kur i ngacmojnë stjuardesat për të fituar vëmendjen e tyre.
Kur shkojnë në tualet ndërkohë që del shenja që duhet ta kenë të vendosur rripin e sigurimit.
Të bësh naze kur nuk ka alternativa zgjedhjeve ndaj ushqimit.
Kur shkojnë zbathur në tualet.
Kur e zënë tualetin ndërkohë që avioni është duke u ulur.
Kur kërkojnë stilolapsin e stjuardesës borxh.
Kur kërcasin gishtat për të fituar vëmendjen e stjuardesës.
Kur e përdorin tavolinën përpara për t`u shtriqur.
Kur fajësojnë stjuardesat për incidente që kanë ndodhur për fajin e tyre.
Kur pretendojnë që stjuardesa të jetë e informuar po aq sa edhe komandanti i fluturimit.

Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com/2016/10/14/21-things-flight-attendants-hate/?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_1887631

Burimi i fotos: © Skitterphoto https://www.pexels.com/photo/flying-people-sitting-public-transportation-2105/