Home Business / Technology Një telefon edhe për qenin tuaj? Tashmë është e mundur…
Një telefon edhe për qenin tuaj? Tashmë është e mundur…
0

Një telefon edhe për qenin tuaj? Tashmë është e mundur…

0
0

Për këdo që ka një marrdhënie të veçantë me kafshët shtëpiake, për këdo që e merr malli e nuk e duron dotë të rrijë larg atyre që janë bërë si anëtarë të familjes, është krijuar një sistem shumë unik komunikimi, i cili i kushtohet ekskluzivisht kafshëve shtëpiake.
Fuksionon si një telefon fiks, por i paisut me kamera dhe me nje depozitë të posaçme për të kënaqur sado pak shijen e miqve leshatorë. Mund të instalohet në mur dhe ka një telekomandë me anë të së cilës edhe kafsha mund të kontaktojë të zotin, të cilit mund t’i vijnë thirrje të zakonshme telefonike nga ky sistem inovativ.

Për më tepër video:

Un système permettant de communiquer à distance avec son animal de compagnie.

Posted by 1 innovation par jour. on Thursday, October 12, 2017

Link: https://www.facebook.com/1innov/videos/915191208632630/