Home ShowBiz A u kthye sërish e dashura e Nefail Ibrahimit në jetën e tij?!
A u kthye sërish e dashura e Nefail Ibrahimit në jetën e tij?!
0

A u kthye sërish e dashura e Nefail Ibrahimit në jetën e tij?!

0
0

Nefaili ka ardhur vetëm para disa ditësh me një klip të kuruar dhe një baladë të trishtë dashurie. Kënga flet për dashurinë, për dashurinë që nuk e ke në krahë. Flet për vuajtjet dhe lotët.
Nefaili ka vendosur të mos qajë më sepse është i sigurt që e dashura e tij e zemrës do kthehet sërish në jetën e tij një ditë.

Ju japim kënaqësinë të dëgjoni këngën:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RSqzS9WRL4k