Home ShowBiz Sabiani dhe Marseli në SHBA ngrenë në këmbë clubin
Sabiani dhe Marseli në SHBA ngrenë në këmbë clubin
0

Sabiani dhe Marseli në SHBA ngrenë në këmbë clubin

0
0

Pas një viti shumë të ngarkuar në Shqipëri, Sabiani dhe Marseli kanë performuar suksesshëm edhe në SHBA. Por, ajo që bie në sy në një video gjatë shfaqes në Connecticut është atmosfera e zjarrtë, shumë e ngjashme me clubet e Shqipërisë.
Sabiani shoqërohet nga Marseli në SHBA për një shfaqe me rastin e festave, bashkë me artistë të tjerë me emër në showbizin shqiptar.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=VDwryzdS7fI

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Bcp1bnBFDJe/?taken-by=sabiani_original