Home Business / Technology Për facebook përdoruesit janë “makineri parashë”. Ja sa fiton konkretisht
Për facebook përdoruesit janë “makineri parashë”. Ja sa fiton konkretisht
0

Për facebook përdoruesit janë “makineri parashë”. Ja sa fiton konkretisht

0
0

Nga i fiton Facebook paratë përveç reklamave? Mund të jetë një përgjigje e frikshme, por kompania fiton miliona nga ajo që ne japim falas. Përdoruesit e rrjetit social janë një “makineri parash” edhe atëherë kur nuk blejnë asgjë. Facebook fiton 1.2 milionë dollarë në ditë nga puna falas e përdoruesve të tij.

Vlerat e sakta të profilit tuaj:

Vetëm prania juaj ka një vlerë rreth 81 dollarë;

Secili nga shokët tuaj në profil vlen rreth 0.62 cent;

Secili nga “like” juaj ka vlerë rreth 0.03 cent.

Mesatarisht, secili profil ka një vlerë 1.800 dollarë, dhe një grup serioz biznesi ose faqe ka vlerë 3.1 milionë dollarë.

Burimi i lajmit: http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/11/03/how-much-money-does-facebook-make-from-you/