Home Business / Technology Japonezet që po çmendin meshkujt me këto triko seksi
Japonezet që po çmendin meshkujt me këto triko seksi
0

Japonezet që po çmendin meshkujt me këto triko seksi

0
0

Të vishesh bukur, seksi dhe të ndjehesh krenare për linjat e tua nuk ka asgjë të keqe, por veç kësaj, veshja ka edhe një funksion tjetër; të mbajë ngrohtë.

Village Vaunguard ka mbërritur me një dizajn sa të çuditshëm, i hapur jo vetëm në anë të gjoksit, por edhe në pjesë fundore të shpinës.

Prerjet u prezantuan në muajin mars nga një modele japoneze dhe çmimi i ulët, (rreth 30 euro) e fushata e marketingut duket se kanë dhënë rezultat.

Village Vanguard thotë se do të masivizojë prodhimin e këtyre modeleve për shkak të kërkesave gjithnjë e në rritje.

474804BE00000578-5174839-image-a-6_1513165061132

474804E800000578-5174839-image-a-10_1513165132572

474804F800000578-5174839-image-a-3_1513165036124

4748054A00000578-5174839-image-a-9_1513165123101

Lajmi&Fotot: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5174839/Brand-sell-backless-knitwear-new-designs.html