Home Business / Technology Bie Facebook! Përdoruesit në mbarë botën kanë mbetur jashtë rrjetit
Bie Facebook! Përdoruesit në mbarë botën kanë mbetur jashtë rrjetit
0

Bie Facebook! Përdoruesit në mbarë botën kanë mbetur jashtë rrjetit

0
0

Nuk është ende e qartë arsyeja, por media sociale Facebook ka hasur probleme gjatë gjithë ditës së djeshme.

Vetë përdoruesit kanë njoftuar se kanë hasur probleme, ose e kanë pasur të pamundur aksesin në profilet e tyre në Facebook ditën djeshme. Fillimisht ky problem është vënë re në SHBA dhe po përhapen në vende të tjera të globit, përfshirë edhe Europën.

Sipas burimeve nga Facebook, problemet kanë filluar mesnatën e djeshme rreth orës 1.00. Po punohet për të gjetur zgjidhjen, por sipas tyre ende nuk janë të qarta arsyet e këtij defekti.

4893F81600000578-5313495-A_live_outage_map_shows_outage_hotspots_across_the_United_States-a-38_1516907460586

48940D1A00000578-5313495-image-m-37_1516906843994

4893F81C00000578-5313495-image-m-36_1516906834546

Burimi i lajmit: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5313495/Facebook-Social-media-uproar-log-in.html

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/facebook/photos/a.10150629589136729.412063.20531316728/10156538213601729/?type=1&theater