Home Lifestyle Shpenzoi mbi 75,000 dollarë për tu shndërruar në Kylie Jenner, por djaloshi mban penisin
Shpenzoi mbi 75,000 dollarë për tu shndërruar në Kylie Jenner, por djaloshi mban penisin
0

Shpenzoi mbi 75,000 dollarë për tu shndërruar në Kylie Jenner, por djaloshi mban penisin

0
0

Një djalë ka hequr dorë nga gjinia e tij për t`u transformuar në një femër. Ai shpenzoi mbi 75,000 dollarë në kirurgji për t’u dukur si Kylie Jenner, të cilën e ka idhull.

Kyleigh Potts, 23 vjeç, nga Denver, Kolorado, është i fiksuar pas nënën së re, Kylie dhe vendosi që ta imitojë atë në çdo mënyrë.

Tre vite më parë, Kyleigh filloi mbushjen e buzëve, ku numëron më shumë se 40 procedura, duke i rregulluar ato rregullisht çdo tre muaj.

Për t`i ngjarë edhe më shumë yllit të reality TV, Kyleigh u fut në operacionin ku zvendësoi hormonet e tij si dhe bëri një implant të mjekrës dhe punoi pak më shumë me rregullimin e hundës.

Tashmë e transformuar në një femër, Kyleigh pohon se do të mbajë gjenitalet e saj mashkullore.Kyleigh tha:

Kam kaluar katër vitet e fundit duke e përsosur transformimin tim në gruan më të bukur që e kam njohur ndonjëherë”.Epo kësaj i thonë që fiksimet të bëjnë të humbësh dhe gjininë.

Link: https://www.instagram.com/p/Beo3IN2Hpw3/?taken-by=theonlykingkyleigh

Link: https://www.instagram.com/p/BeyX_yWnbMJ/?taken-by=theonlykingkyleigh

I guess she’s feeling some type of way Today! #KingKyleigh

A post shared by King Kyleigh (@theonlykingkyleigh) on

Link: https://www.instagram.com/p/BdvK53YHic0/?taken-by=theonlykingkyleigh

Burimi i lajmit: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5357309/Transgender-woman-spends-75-000-look-like-Kylie-Jenner.html

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/theonlykingkyleigh/