Home Lifestyle “PadManChallenge” sfida përmes letrave menstruale të femrave që përfshijnë edhe meshkujt.
“PadManChallenge” sfida përmes letrave menstruale të femrave që përfshijnë edhe meshkujt.
0

“PadManChallenge” sfida përmes letrave menstruale të femrave që përfshijnë edhe meshkujt.

0
0

Në botën virtuale është duke u shpërndarë një lojë që sfidon njerëzit përmes letrave periodike që përdorin femrat gjatë ciklit menstrual. Në këtë sfidë janë të përfshirë edhe meshkujt të cilat pa hezituar po pranojnë nominimet nga miqët e tyre.

Tashmë në Instagram janë shpërndatë video dhe foto nga më të ndryshmet, ku femrat dhe meshkujt shihen me letra periodike në duar.

Loja quhet “PadManChallenge” dhe në këtë lojë mund të marrin pjesë të gjithë ata që nuk ndihen të turpëruar nga një gjë e tillë.

Linku: https://www.instagram.com/p/Be5DLvohzZi/?taken-by=padmanchallenge

Linku: https://www.instagram.com/p/Be5CWs6h4lE/?taken-by=padmanchallenge

Linku: https://www.instagram.com/p/Be3caOBh5tS/?taken-by=padmanchallenge

Linku: https://www.instagram.com/p/Be2SxO1hsKM/?taken-by=padmanchallenge

Linku: https://www.instagram.com/p/Be0RlhgB0Iy/?taken-by=padmanchallenge

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Be0RlhgB0Iy/?taken-by=padmanchallenge