Home ShowBiz Një mashkull me streçe nuk është interesant?! Mendohuni mirë
Një mashkull me streçe nuk është interesant?! Mendohuni mirë
0

Një mashkull me streçe nuk është interesant?! Mendohuni mirë

0
0

Ai është antikonformist në mendime dhe qëndrime. Një profesionist i cili në pozitën e tij konceptohet si unik, pasi të jep përshtypjen se ka parë çdo film, ka dëgjuar çdo këngë të mundshme dhe ka një pafundësi konotacionesh kulturore që shumëkujt mund t’i mungojnë. Kelvi Kadilli mund të quhet një “specie” e veçantë dhe tejet orgjinale në ekranin shqiptar. Kjo edhe për look-un e tij dhe veshjen që zgjedh.
Përgjithësisht streçet janë një veshje që më së shumti përdoret nga femrat, kjo pasi thekson dukshëm format e fundshpinës dhe kofshëve.

E megjithatë ky moderator shqiptar ka treguar se ato rrinë mjëft mirë edhe tek meshkujt.

Kelvi ka guxuar me pamjen e tij dhe është shfaqur me streçe të zeza në puntatën e fundit të Pop Coulture. Justin Bieber me shokë prej kohësh e përdorin këtë lloj veshje, por ata jetojnë atje ku mendësia nuk është faktor mendjembyllës.

Ju ç’mendim keni?

A post shared by Kelvi Kadilli (@kelvikadilli) on

Link: https://www.instagram.com/p/BfG7T7DBl4X/?taken-by=kelvikadilli

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BdhmLdyjYL_/?taken-by=kelvikadilli