Home Aktualitet Mesazh fisnik nga Alban Skënderaj. Pak humanizëm për një tre vjeçar që kërkon të jetojë si të gjithë
Mesazh fisnik nga Alban Skënderaj. Pak humanizëm për një tre vjeçar që kërkon të jetojë si të gjithë
0

Mesazh fisnik nga Alban Skënderaj. Pak humanizëm për një tre vjeçar që kërkon të jetojë si të gjithë

0
0

Alban Skënderaj është ndër këngëtarët më të dashur të publikut shqiptar dhe ai popullaritetin e tij e shfrytëzon për shumë sipërmarrje dhe misione mjaft fisnike dhe humane.

Si ambasador i World Vision, Alban Skënderaj ka udhëtuar në fshatin Bërzeshtë të Librazhdit, jo vetëm për ti thënë Tu –Ngjat –Jeta Emiljanos, por për të na dëshmuar se çfarë ndodh në këto zona të thella të vendit! Vogëlushi tre vjeçar kërkon të vrapojë, të flasë e të luajë, por nuk mundet.
Pas disa javësh, falë kontributit të qindra shqiptarëve, Emiljano dhe të gjithë fëmijët e Tungjatjetës, për herë të parë do të marrin shërbimet e specializuara nga një ekip profesionistësh në shtëpitë e tyre!

Si mund të dhuroni?

#Dhuro
RAIFFEISEN BANK
Numër llogarie: 00 3088 0359
IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359
SWIFT: SGSBALTX
Kartë Debiti / Krediti:
http://www.tungjatjeta.al/#dhuro

Alban Skënderaj – World Vision Albania and Kosovo

Ambasadori i World Vision, Alban Skënderaj ka udhëtuar në fshatin Bërzeshtë të Librazhdit, jo vetëm për ti thënë Tu –Ngjat –Jeta ❤ 🌞Emiljanos, por për të na dëshmuar se çfarë ndodh në këto zona të thella të vendit! Vogëlushi tre vjeçar kërkon të vrapojë, të flasë e të luajë, por nuk mundet. Pas disa javësh, falë kontributit të qindra shqiptarëve, Emiljano dhe të gjithë fëmijët e Tungjatjetës, për herë të parë do të marrin shërbimet e specializuara nga një ekip profesionistësh në shtëpitë e tyre!Si mund të dhuroni?#Dhuro RAIFFEISEN BANKNumër llogarie: 00 3088 0359IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359SWIFT: SGSBALTXKartë Debiti / Krediti:http://www.tungjatjeta.al/#dhuroPër më shumë informacion vizitoni: www.tungjatjeta.al

Posted by World Vision in Albania and Kosovo on Sunday, February 25, 2018

Link: https://www.facebook.com/WorldVision.Albania.and.Kosovo/videos/692822617559554/

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/WorldVision.Albania.and.Kosovo/videos/692822617559554/