Home Aktualitet Seks në këmbim të karrierës, producentit i bëhet statujë në prag të çmimeve “Oscar”
Seks në këmbim të karrierës, producentit i bëhet statujë në prag të çmimeve “Oscar”
0

Seks në këmbim të karrierës, producentit i bëhet statujë në prag të çmimeve “Oscar”

0
0

Ai kërkonte seks në këmbim të karrierës, producenti Harvey Weinstein është rikthyer në Hollywood pikërisht në kohën e çmimeve Oscar duke u shfaqur si një vepër arti.

Statuja e tij është quajtur ‘Casting Couch’ dhe është bërë nga një artist rruge në Los Anxhelos. Nëpërmjet krijimit të tij, ai e ka shfaqur producentin duke mbajtur cmimin e Akademisë në dorë.

Artisti njihet si Plastic Jesus dhe ka vendosur statujën ngjitur me legjendën e muzikës, Elvis Presley.

Dihet se Weinstein që u komentua dhe u akuzua nga personazhe të njohur për ngacmime seksuale që kishte kryer gjatë bashkëpunimeve me to.

Ai vazhdon të mohojë të gjitha akuzat që i janë bërë.

2018-03-03 15_51_05-TELEMMGLPICT000156027546_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMe 2018-03-03 15_51_29-TELEMMGLPICT000156027540_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMe 2018-03-03 15_54_54-Harvey Weinstein 'Casting Couch' statue unveiled ahead of Oscars 2018-03-03 15_55_18-Harvey Weinstein 'Casting Couch' statue unveiled ahead of Oscars

Burimi i lajmit: https://www.reuters.com/article/us-awards-oscars-weinstein/harvey-weinstein-casting-couch-statue-unveiled-ahead-of-oscars-idUSKCN1GD6K3

Burimi i fotos kryesore: https://www.reuters.com/article/us-awards-oscars-weinstein/harvey-weinstein-casting-couch-statue-unveiled-ahead-of-oscars-idUSKCN1GD6K3