Home Aktualitet Gent Zenelaj reagon ndaj situatës së tensionuar: “Faleminderit Kuksi, se i kisha humbur shpresat…”
Gent Zenelaj reagon ndaj situatës së tensionuar: “Faleminderit Kuksi, se i kisha humbur shpresat…”
0

Gent Zenelaj reagon ndaj situatës së tensionuar: “Faleminderit Kuksi, se i kisha humbur shpresat…”

0
0

Gentian Zenelaj, si gjithnjë është zëri i autoironisë së popullit. Ai ka reaguar me anë të një statusi në facebook në lidhje me protestën e ashpër që po zhvillohet në rrugën e kombit.

Shumë banorë të Kuksit dhe rrethinave janë ndritur për të shembur postobllokët e vendosur përgjatë rrugës. Ata shprehen të pakënaqur me taksën e re të rrugës, që është caktuar së fundmi.

Disa ditë më parë, në lidhje me miratimin e rregullit të ri, komediani i talentuar shkruante me ironi therëse: “Myti Rame…myti…prit një muaj ..po nuk bëmë asnjë protestë bëje 2 fish 10€ me hy e 10€ me dal…. ngrije sa më lart shprehjen ..Vëllezërit tanë Kinezë dhe fqinjët tanë Kosovarë….Myti Rame myti…”

Ndërsa sot Genti në foton dhe videon e postuar, është shprehur i kënaqur për arsye se më në fund populli po reagon në mbrojtje të së drejtës së tij për të vendosur.

2018-03-31 13_02_29-Facebook

Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204290831146236&set=a.1412203600419.41956.1692418002&type=3&theater

Po tani që u ngrit, a të dhembi ndopak Edi?

Posted by Nisma #Thurje on Saturday, March 31, 2018

Link: https://www.facebook.com/thurje/videos/740254042850433/

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204290831146236&set=a.1412203600419.41956.1692418002&type=3&theater / https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4618026103978&set=pb.1692418002.-2207520000.1522495155.&type=3&theater