Home Aktualitet Sot nisi muaji i begatë të Ramazanit. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë uron besimtarët
Sot nisi muaji i begatë të Ramazanit. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë uron besimtarët
0

Sot nisi muaji i begatë të Ramazanit. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë uron besimtarët

0
0

Muaji i begatë të Ramazanit ka nisur për gjithë besimtarët myslimanë.

Për 30 ditë me radhë besimtarët në të gjithë botën do të agjërojnë. Agjërim i cili për 1 muaj i afron myslimanët më shumë me vlerat e dashurisë, respektit ndaj tjetrit, bamirësisë, sinqeritetit.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Muaji i Ramazanit fillon ditën e mërkurë, më 16 maj dhe mbaron më 14 qershor 2018. Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë uron mbarë myslimanët shqiptarë agjërim të lehtë e adhurim të pranuar. ‘Le të sjellë ky në familjen e çdo shqiptari paqe, qetësi dhe harmoni’ thotë Skënder Bruçaj në mesazhin e tij për besimtarët.

Pra muaji i madherueshem i Ramazanit sivjet Muaji i Ramazanit sipas kalendarit ka filluar në 15 maj ditën e martë dhe të perfundojë në 14 Qershor
Pra data 15 qershor do të jetë dita e parë e festës së Fiter Bajramit.

Urimi i kryetarit

Urimi i Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë H. Skender Bruçaj me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit

Posted by Komuniteti Mysliman i Shqipërisë on Tuesday, May 15, 2018

Link: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/videos/1748964451830769/

32474087_1748181611909053_8836610519612784640_n

Link: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/photos/a.489787887748438.1073741825.489787761081784/1748181605242387/?type=3&theater

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/photos/a.489787887748438.1073741825.489787761081784/1748181605242387/?type=3&theater