Home Aktualitet Pesë “zonja argëtimi” shqiptare arrestohen në Zvicer. Ja akuza që rëndon mbi to
Pesë “zonja argëtimi” shqiptare arrestohen në Zvicer. Ja akuza që rëndon mbi to
0

Pesë “zonja argëtimi” shqiptare arrestohen në Zvicer. Ja akuza që rëndon mbi to

0
0

Të enjten mbrëma, policia kantonale e Zyrihut dhe policia e qytetit Bülach kontrolluan një klub në Embrach. Pesë gra punëtore në të zezë dhe pronarët e klubit u arrestuan.

Policia kantonale Zyrih dhe policia e qytetit Bülach kontrolluan një klub në Embrach të enjten mbrëma në orën 22:00. Ata zbuluan se pesë gra punonin ilegalisht si “zonja argëtimi”. Femrat shqiptare, të moshës midis 26 dhe 37, nuk kanë leje pune dhe janë ndaluar nga policia. Pronari i klubit, një kosovar 56-vjeçar me një leje qëndrimi në Zvicër u arrestua gjithashtu. Ekziston një ankesë kundër tij lidhur me punësimin e të huajve pa leje.

Të gjithë të arrestuarit duhet të përgjigjen në zyrën e prokurorit publik Winterthur / Unterland. Pas procedurës penale, pesë gratë do t’i referohen Zyrës së Migracionit për shqyrtimin e masave policore që do merret ndaj ture si të huaja.

Burimi i fotos kryesore: https://stocksnap.io

Burimi i lajmit: https://www.limmattalerzeitung.ch/limmattal/zuerich/sechs-festnahmen-bei-clubkontrolle-besitzer-beschaeftigte-mehrere-schwarzarbeiterinnen-132487437