Home ShowBiz Valtoni me klipin “Love me” ka konfirmuar një sukses të stinës së nxehtë
Valtoni me klipin “Love me” ka konfirmuar një sukses të stinës së nxehtë
0

Valtoni me klipin “Love me” ka konfirmuar një sukses të stinës së nxehtë

0
0

“Love me” nga Valtoni është një dedikim dashurie shumë tërheqës dhe nëse i referohemi ndjekshmërisë që ai ka në Youtube, do të thonim se ky klip ka një ecuri shumë të mirë. Nëse vijon me këtë ritëm nuk ka asnjë dyshim se kënga do shndërrohet në një hit të stinës së nxehtë.

Ritmi modern dhe melodia gjithë larmi, janë mjaft “catchy” dhe të bëjnë shpejt për vete.
Me një klip plot profesionalizëm i cili përcjell një ndjesi pranverore, dashuria mes dy të rinjve duket sikur i jep qytetit jetë po aq sa kjo këngë do u japë jetë gëzimeve tuaja gjatë kësaj vere.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?v=MhZ8ACmV164