Home Lifestyle Moment i jashtëzakonshëm për të gjithë familjen. Vogëlushja 1 vjeçe dëgjon për herë të parë zërin e nënës
Moment i jashtëzakonshëm për të gjithë familjen. Vogëlushja 1 vjeçe dëgjon për herë të parë zërin e nënës
0

Moment i jashtëzakonshëm për të gjithë familjen. Vogëlushja 1 vjeçe dëgjon për herë të parë zërin e nënës

0
0

Emocione të papërshkrueshme për familjarët e vogëlushes 1 vjeçare e cila ka dëgjuar tinguj për herë të parë.

Ayla, është një vajze e vogël amerikane, e cila iu nënshtrua një ndërhyrje të vështirë kirurgjikale, pasi lindi e shurdhët.

Një pajisje elektronike, zëvendëson pjesën e brendshme të veshit, duke kontribuar në dërgimin e mesazheve zanore në tru. Bëhet fjalë për një ndërhyrje shumë më komplekse se aparatet akustike që dërgon tingujt e fortë.

Vajza reagoi shumë mirë ndaj operacionit dhe tani arrin që të njohë tingujt dhe të reagojë edhe ndaj muzikës.

Reagimi plot gjallëri i vajzës ndaj tingujve, ka përlotur nënën e saj.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=9e-MTMJYJ7U

Burimi i fotos kryesore: https://stocksnap.io