Home Aktualitet Pasi i “doli boja” në “Daily Mail”, merren masa urgjente ndaj “Kopshtit zoologjik të Ferrit” në Fier
Pasi i “doli boja” në “Daily Mail”, merren masa urgjente ndaj “Kopshtit zoologjik të Ferrit” në Fier
0

Pasi i “doli boja” në “Daily Mail”, merren masa urgjente ndaj “Kopshtit zoologjik të Ferrit” në Fier

0
0

Pasi luani me sy të nxirë nga infeksioni, bëri xhiron e botës me fotot e shkrepura nga reporterët e “Daily Mail”, të cilët e quajtën “Kopshti zoologjik i Ferrit”, Policia e Shtetit është mobilizuar për të shpëtuar kafshët e një kopshti zoologjik privat në Fier.

“Daily Mail” gjithashtu raportoi se kafshë të tjera si zebra, një ari apo një ujk i dobët, jetojnë të izoluar dhe pa ushqim në këto kafaze, në kopshtin zoologjik privat.

“Në përgjigje të lajmit të publikuar në “Daily Mail” dhe dhjetëra mesazheve për situatën e papranueshme ku jetojnë disa kafshë në një kopsht zoologjik privat në Fier, urdhërova urgjentisht nisjen e një aksioni nga Inspektorati i Mjedisit, i cili në bashkëpunim me Policinë e Fierit dhe Shoqatën për Mbrojtjen e Kafshëve kanë vendosur të zhvendosin kafshët me qëllim marrjen e tyre në mbrojtje nga kjo e fundit”, shkruan në rrjetet sociale ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi.

5084146-6280963-Malnourished_This_photo_of_a_wolf_shows_it_huddled_in_the_corner-a-1_1539695029147 5084150-6280963-image-a-25_1539679764584 5084156-6280963-image-a-33_1539679793440 5084158-6280963-Better_than_nothing_A_deer_is_seen_moving_around_on_the_concrete-a-2_1539695029150 5084160-6280963-image-a-22_1539679742735 5084162-6280963-image-a-26_1539679773069 5084164-6280963-image-a-31_1539679782275

 

Burimi i lajmit: https://www.dailymail.co.uk/news/article-6280963/Lion-agonising-infected-eye-languishes-dirty-cage-zebras-wolves-Albania-zoo.html

Link: https://www.facebook.com/klosiblendi/

Burimi i fotos kryesore: https://stocksnap.io