Home Lifestyle Pas 100 operacioneve plastike, përfundoi në gjendje befasuese. Njihuni me modelen që donte të bëhej Barbie
Pas 100 operacioneve plastike, përfundoi në gjendje befasuese. Njihuni me modelen që donte të bëhej Barbie
0

Pas 100 operacioneve plastike, përfundoi në gjendje befasuese. Njihuni me modelen që donte të bëhej Barbie

0
0

Ka kryer më shumë se 100 operacione plastike, thjesht për tu dukur si kukull Barbie. Bëhet fjalë për Pixeen, e cila është një modele që sot duket thjeshtë e transformuar.

Modelja me emrin Pixee Fox synonte të ishte perfekte por përfundoi me një pamje thjesht të transformuar. Ajo kreu më shumë se 100 operacione plastike por rezultati është vërtet i frikshëm.

Pixee ka hequr 6 brinjë për të patur një bel perfekt, ndërsa operacioni më ekstrem ndër ata që ka kryer ka qenë ai i ndryshimit të ngjyrës së syve. Së fundmi, vajza ka zmadhuar buzët dhe të pasmet. Në këtë mënyrë ajo nuk ngjan fare me motrën e saj më të cilën ka shumë pak diferencë përsa i përket moshës.

Prindërit e saj janë të pakënaqur nga kjo zgjedhje e të bijës por kanë preferuar që ta lënë të lirë.

Link: https://www.instagram.com/p/BekhsjnlhBk/

Link: https://www.instagram.com/p/BhgeWq-lBbm/

Link: https://www.instagram.com/p/Bg3PK9WFS-K/

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BcJ9qawFH4-/

Burimi i lajmit: https://www.thesun.co.uk/fabulous/7935167/plastic-surgery-addict-pixee-fox-denied-more-surgery/