Home Travel Sipas CNN këto janë 10 vëndet përfekte për të kaluar Vitin e Ri
Sipas CNN këto janë 10 vëndet përfekte për të kaluar Vitin e Ri
0

Sipas CNN këto janë 10 vëndet përfekte për të kaluar Vitin e Ri

0
0

Disa detaje mund edhe të ndryshojnë por këto destinacione sipas CNN janë vëndet më perfekte për të kaluar natën e ndërrimit të viteve. Sigurohuni që nësë do të vizitoni këto vënde një herë në jetë të rezervoni shumë kohë më parë në vendet që bëhen partyt në mesnatë dhe kur është momenti magjik i hedhjes së fishekzjarreve.

Pra poshtë do të gjeni vëndet më të veçanta që CNN ka renditur që duhen të vizitohen të paktën nje herë në jetë në periudhën e Vitit të Ri, vënde që do ju ngelin shumë gjatë në mëndje.

1. Sydney

2018-12-22 13_29_40-Window
2. Hong Kong

2018-12-22 13_30_43-Window
3. Bangkok

2018-12-22 13_33_09-Window
4. Dubai

2018-12-22 13_37_16-Window
5. Moscow

2018-12-22 13_41_51-Window
6. Cape Town

2018-12-22 13_43_04-Window
7. London

2018-12-22 13_46_13-Window
8. Rio de Janeiro

2018-12-22 13_48_44-Window
9. New York

2018-12-22 13_51_10-Window
10. Las Vegas

2018-12-22 13_53_01-Window

Fotot: https://stocksnap.io

Burimi i lajmit: https://edition.cnn.com/travel/article/new-years-eve-places/index.html