Home ShowBiz Moderatorja e njohur qënka dashuruar që në kopësht dhe askush nuk e dinte
Moderatorja e njohur qënka dashuruar që në kopësht dhe askush nuk e dinte
0

Moderatorja e njohur qënka dashuruar që në kopësht dhe askush nuk e dinte

0
0

Nuk është më e nevojshme që të bëhën intervista me personazhet publik. Sa të jetë instagrami dhe këta përsonazhe të krijojnë pyetje-përgjigje për ndjekësit e tyre, do të zbulojmë shumë gjëra interesante nga jeta e tyre.

 

I tillë ka qënë edhe lajmi që na ka çuditur kur dikush e ka pyetur Dojnën, nëse ishte dashuruar ndonjëherë?

Dojna pa doreza përgjigjet: “Të dukem nga sto që dushurohen vetëm një herë? Jam dashuruar që në kopësht me njërin që më hidhte lapustilat në tokë, romantike e pashpresë!”

1976394072248893655_42687810

Link: https://www.instagram.com/dojnamema/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BttEX3IFMYF/