Home ShowBiz Seldi dhe Keisi të lidhur?! Sabiani shuan çdo dyshim
Seldi dhe Keisi të lidhur?! Sabiani shuan çdo dyshim
0

Seldi dhe Keisi të lidhur?! Sabiani shuan çdo dyshim

0
0

Pas publikimit të këngës në bashkëpunim mes Keisit dhe Seldit, dolën thathetheme për një lidhje të mundshme të tyre. Edhe pse Seldi dhe vet Keisi e mohuan këtë thashethem sot në një intervistë të dhënë Sabiani për Panorama Plus është pyetur pikërisht për këtë thashethem.

 

E ndersa përgjigja e Sabiani ka lënë të gjithë pa fjalë:

 

“Sa për komentet se Keisi dhe Seldi janë çift është aludim ordiner mediatik, nga ato të tipit që ta bëjnë dajën hallë dhe hallën dajë. S’ka asgjë midis tyre. Seldi ka qenë mik i hershëm i familjes sime, kështu që është dhe si vëllai i madh për Keisin. Por të them të drejtën, edhe po ta kisha dhëndër Seldin s’do isha në dilemë, do e kisha pranuar pa kompleks.”

 

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Br28JBZhl2B/