Home Aktualitet Kush e vrau Marylin Monroe? Materialet audio që zbulojnë misterin
Kush e vrau Marylin Monroe? Materialet audio që zbulojnë misterin
0

Kush e vrau Marylin Monroe? Materialet audio që zbulojnë misterin

0
0

Ende 57 vite pas vdekjes, historia e Marylin Monroe, femrës më të bukur të të gjitha kohërave vazhdon të ngjallë interes.

Së fundmi pritet të publikohet një serial audio me 12 pjesë e titulluar “Kush e vrau Marylin Monroe”, e cila hedh dritë mbi teorinë e vrasjes së modeles dhe jo vetvrasjes ashtu siç u përfol,

Ky serial sjell fakte të reja, lidhur me atë çfarë ka ndodhur realisht në datë 4 gusht të 1962, ditë kur Marylin u gjet e vdekur.

“Kush e vrau Marylin”, flet gjithashtu edhe për anët e errëta, lidhjet e fshehta, korrupsionin dhe skandalet seksuale të pazbardhura të modeles.

Burimi i lajmit: https://radaronline.com/exclusives/2019/08/new-podcast-explores-who-killed-marilyn-monro/

Burimi i fotos: https://images.pexels.com/photos/53453/marilyn-monroe-woman-actress-pretty-53453.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=1&w=500