Home Aktualitet Shkenca encën përpara, krijohet hibridi I parë majmun-njeri
Shkenca encën përpara, krijohet hibridi I parë majmun-njeri
0

Shkenca encën përpara, krijohet hibridi I parë majmun-njeri

0
0

Një shkencëtar spanjoll ka njoftuar se ka zhvilluar në mënyrë të suksesshme hibridin e parë majmun-njeri.

Eksperimenti është realizuar I gjithi në Kinë, dhe sipas shkecëtarit e gjithë kjo do të shërbejë që në të ardhmen të përdoren kafshët për transplantin e organeve njerëzore.

E gjithë kjo është parë me skepticizëm, për vetë faktin se shkencëtari ka dështuar në një tentativë të ngjashme dy vite më parë, ndërkohë që ende nuk dihet nëse këtë herë do të funksionojë.

Nga ana tjetër e gjithë kjo pritet të ngjallë debate të ashpra nga shoqatat që mbrojnë të drejtat e kafshëve.

Link: https://theheartysoul.com/scientists-claim-to-have-created-the-first-human-monkey-hybrid/

Burimi i fotos: https://images.pexels.com/photos/1670413/pexels-photo-1670413.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260