Home ShowBiz Shqipton emrin e artit të të atit, vajza e Lyricalson do t’ju bëjë të qeshni me lot
Shqipton emrin e artit të të atit, vajza e Lyricalson do t’ju bëjë të qeshni me lot
0

Shqipton emrin e artit të të atit, vajza e Lyricalson do t’ju bëjë të qeshni me lot

0
0

Fëmijët janë shumë të veçantë sidomos kur fillojnë të shqiptojnë fjalët e para.

Ndonjëherë i thonë të plota e ndonjëherë gjysma gysma dhe pikërisht kjo i bën edhe me argëtues.

Vajza e këngëtarit të njohur Lyricalson ka mësuar se si të shqiptojë emrin e artit të të atit dhe e thotë vërtetë shumë bukur.

Ata ndodhen së bashku në makinë, ndërsa Lyricalson e pyet të bijën se kë ka shokë, ajo përgjigjet babin.

Më pas i kërkon të thojë se si e ka emrin babi kur këndon dhe e bija e shqipton emrin e tij në një mënyrë shumë të veçantë çka shakton të qeshura.

Lyricalson dhe bashkëshortja e tij janë prindër të dy vajzave, Eva vajza e madhe dhe Erika më e vogla e cila ka ardhur në jetë disa muaj më parë.

Link: https://www.instagram.com/lyricalson/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Bs3DLfMBGf1/