Home Aktualitet E hëna blu! Ja kur është dhe përse quhet dita më depressive e vitit
E hëna blu! Ja kur është dhe përse quhet dita më depressive e vitit
0

E hëna blu! Ja kur është dhe përse quhet dita më depressive e vitit

0
0

E hëna e tretë e muajit janar që këtë vit përkon me datën 20, është konsideruar përherë si dita më depresive e vitit.

E quajtur ndryshe “E hëna blu”, kjo ditë përkon me periudhën pas festave, kur përfundojnë pushimet, kur është shumë ftohtë dhe mbi të gjitha kur keni harxhuar të gjitha lekët, por ju duhet të paguani fatura.

Kjo ditë është llogaritur nga një profesor universiteti duke përdorur një formulë të veçantë ku ka përfshirë të gjithë faktorët e lartpërmendur me llogaritje të sakta matematikore.

Nga kjo përllogaritje rezultoi se të hënën e tretë të muajit Janar njerëzit ndihen më të trishtuar se zakonisht, kjo sepse në këtë moment kuptojnë që pushimet kanë mbaruar plotësisht dhe mbi të gjitha kanë harxhuar të gjitha lekët.

Link: https://www.awarenessdays.com/awareness-days-calendar/blue-monday-2020/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/man-in-blue-and-brown-plaid-dress-shirt-touching-his-hair-897817/