Home Aktualitet Dhëndri ngatërron fjalimin, nusja shpërthen në të qeshura në mes të ceremonisë
Dhëndri ngatërron fjalimin, nusja shpërthen në të qeshura në mes të ceremonisë
0

Dhëndri ngatërron fjalimin, nusja shpërthen në të qeshura në mes të ceremonisë

0
0

Një nuse ka shpërthyer në të qeshura gjatë ceremonisë martesore në kishë, duke bërë që për pak të ndërpritet ceremonia.

Gjithçka ndodhi pasi dhëndri u ngatërrua gjatë fjalimit dhe në vend të fjalës wife (grua), ka thënë waffles një lloj ëmbësire.

Kështu në momentin që burri i është drejtuar gruas me fjalët a do dëshiron të bëhesh gruaja ime, është ngatërruar dhe më pas ka filluar të përmendë edhe petullat duke e bërë gruan e tij të ardhshme të shpërthejë në të qeshura.

Ata krijuan një atmosferë shumë gazmore në kishë, duke bërë që të qeshin si të ftuarit ashtu edhe prifti që po celebronte kurorëzimin e tyre.

Kjo video e rrallë ka bërë xhiron e rrjetit dhe konsiderohet si dasma më gazmore në historinë njerëzore.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=dV2BfjkP6fU

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/wedding-1779414/