Home ShowBiz Vathët diamantë të moderatores shqiptarë që kushtojnë sa një shtëpi..
Vathët diamantë të moderatores shqiptarë që kushtojnë sa një shtëpi..
0

Vathët diamantë të moderatores shqiptarë që kushtojnë sa një shtëpi..

0
0

Gurët e çmuar dhe sidomos diamantët thuhet se janë miqtë më të mirë të femrave.

Çdo femër do të donte një diamant jo vetëm në gisht, por edhe në bizhu të tjera si varëse apo vathë.

Në emisionin e pasdites në “Top Channel”, ku është disktuar tema e gurëve të çmuar dhe është folur për diamantët, moderatorja shqiptare Fjodora Fjora tha se të gjitha femrat nëse do të kishin mundësi ta blinin një diamant, sa më i madh të ishte aq më i mirë.

Ajo tregoi gjithashtu se ka patur një palë vathë diamanti që kushtonin sa një shtëpi dhe se herë pas herë i prekte në çantë për të kuptuar a ishin aty apo jo.

Kjo deklaratë e saj ka shkaktuar të qeshura në studio si dhe tek publiku i pranishëm në sallë.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=oNV6TZPfmwE&feature=emb_err_watch_on_yt

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-diamonds-stud-earrings-2735970/