Home Aktualitet Rrugët më të rrezikshme në botë, këto pamje janë të pabesueshme
Rrugët më të rrezikshme në botë, këto pamje janë të pabesueshme
0

Rrugët më të rrezikshme në botë, këto pamje janë të pabesueshme

0
0

Në botë ka disa rrugë që janë shumë të vështira për t’u kaluar dhe udhëtimi në to jo vetëm që nuk është i sigurt, por mund të rezultojë edhe vdekjeprurës.

Konkretisht këto katër rrugë në Bolivi, Kinë, Rusi dhe Alaskë ose nuk kanë aspak infrastrukturë, ose janë shumë të ngushta dhe me kthesa të frikshme.

Një rrugë e tillë e ngushtë, gjithë kthesa dhe me një pamje të frikshme është rruga Zoji Pass në Indi, në këtë rrugë kanë ndodhur me qindra aksidente dhe të kalosh në të është një risk që shumë pak e marrin përsipër.

Një rrugë totalisht e shkatërruar është ajo në Bolivi ku për të drejtuar një makinë të madhe të duhen disa persona që të të ndihmojë.

Po kaq e rrezikshme është edhe një rrugë në Alaskë, ku kushtet e motit janë tejet të papërshtatshme për të udhëtuar.

Rruga në shumicën e kohës është e ngrirë, ndërsa është e pamundur të shohësh nga mjegulla dhe qielli gjithë kohës I ngrysur.

Kjo video më poshtë ju tregon disa nga rrugët më ekstreme në botë.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Fs8ZrCz1Wkk

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/road-under-cloudy-sky-416920/