Home ShowBiz Cilat janë abdominalet.., e ëma e Jonidës ka përgjigjen unike, do të qeshni me lotë
Cilat janë abdominalet.., e ëma e Jonidës ka përgjigjen unike, do të qeshni me lotë
0

Cilat janë abdominalet.., e ëma e Jonidës ka përgjigjen unike, do të qeshni me lotë

0
0

Në këto ditë izolimi Jonida Maliqi ndodhet në shtëpi së bashku me prindërit dhe të birin.

Atë e kemi parë shpesh duke postuar foto e video shpesh herë humoristike me të ëmën.

Këngëtarja ka qenë duke bërë disa ushtrime në shtëpi, ndërsa i përmend të ëmës ushtrimet abdominale duke e pyetur gjithashtu se çfarë janë ato.

Sipas të ëmës së Jonidës abdominale quhet mëlçia duke e bërë Jonidën të qeshë me lotë, por pavarësisht se këngëtarja i shpjegon çfarë janë abdominalet, ajo nuk bindet.

Në fund ato vendosin të pyesin ekspertët dhe vetëm pas përgjigjes së tyre e ëma e këngëtares bindet që abdominalet janë muskujt e barkut dhe nuk kanë lidhje me mëlçinë.

Link: https://www.instagram.com/jonidamaliqi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B8yAC8dnm5h/