Home Aktualitet Fundjava e fundit me zona të kuqe, Rama: “Ja si do të jetë..”
Fundjava e fundit me zona të kuqe, Rama: “Ja si do të jetë..”
0

Fundjava e fundit me zona të kuqe, Rama: “Ja si do të jetë..”

0
0

Për herë të parë pas gati tre muajsh qytetarët do të mund ta shfrytëzojnë fundjavën pa kufizime.

Kryeministri Edi Rama ka treguar përmes një njoftimi në instagram se gjatë fundjavës do të qëndrojnë të hapura të gjitha bizneset dhe do të lejohet lëvizja për të gjithë.

Rama ka njoftuar se këtë fundjavë hapen pa kufizime, aktivitetet e lejuara të biznesit në të gjithë vendin, hiqen kufizimet e lëvizjes së këmbësorëve dhe automjeteve brenda zonës.

E vetmja gjë që nuk do të lejohet deri në një qershor është dalja nga perimetri i zonave të kuqe deri në 1 qershor.

Ndërsa nga e hëna do të hapet pothuajse çdo gjë me përjashtim të transportit publik për të cilin po  përpunohet një plan dhe deri atëherë do të qëndrojë i mbyllur.

Link: https://www.instagram.com/p/CAzajD8J4ci/

Burimi i fotos: https://www.facebook.com/edirama.al/